Loading...
1 OP 1 TRAJECT 2018-11-26T16:48:33+00:00

Het geheim van succes is in eerste instantie: er klaar voor zijn.

HENRY FORD

Groei in business

Zeker 98% van alle mensen zoeken online voordat ze tot aankoop of aanschaf overgaan. Daarom is het van groot belang dat je online zichtbaar bent met de juiste boodschap daar waar je doelgroep zich bevindt. In het MarketingWerkt 1-op-1 traject werken we met een bewezen methode die resultaat oplevert.

Wat houdt het in?

  • Bijzonder goede vindbaarheid
  • Een krachtige Inner Stance
  • Een groeiend netwerk én direct resultaat
  • Individuele coaching
  • Alle tools voor een groeiende business

Voor wie?

Voor de ondernemer die echt wel weet wat marketing inhoudt, maar het gevoel heeft dat er méér in zit. De ondernemer die al resultaat heeft maar het naar het volgende level wil tillen. De ondernemer die zich niet met de details van marketing wil bezighouden maar marketing professioneel in wil zetten en op basis van feiten zelf wil meebeslissen en bijsturen.

Meer weten?

Neem contact op

Starter

1000p/m
  • De basis van de methode toegepast voor jouw bedrijf.

Full

2500p/m
  • Maandelijks krachtige methode ingezet voor groei

High

op aanvraagp/m
  • Hele marketing uitbesteden volgens de MarketingWerkt Methode

Dit zeggen anderen

Marlot Wopereis

Dankzij Yvonne en haar deskundige advies, hands-on aanpak en enthousiasme heeft ze ons bedrijf, Ecare, binnen no-time op de kaart weten te zetten. Waar onze doelgroep ons voorheen slechts op goed geluk wist te vinden, krijgen we nu wekelijks via onze website, interessante contactaanvragen binnen. Wat we als zeer prettig ervaren in deze samenwerking is dat Yvonne professioneel is, verstand van zaken heeft, resultaat gedreven is, structuur biedt (waar wij nogal eens willen verzanden in de waan van de dag…) en ons af en toe een stevig duwtje in de rug geeft om plannen ook daadwerkelijk uit te voeren.

Marlot Wopereis, Ecare

Ik wilde met mijn bedrijf naar het volgende level. Daarbij wist ik dat marketing een belangrijke tool was die ik in moest gaan zetten. Alleen had ik geen idee hoe ik dit goed moest gaan neerzetten.

MarketingWerkt heeft een duidelijk stappenplan om meer van waarde te zijn voor mijn doelgroep en onbekenden tot klant te werven. Ze vertelde wat wel en niet werkt en hoe ik krachtige content neer kon zetten. Na het programma heeft ze me zeker niet losgelaten.  Ik weet nu hoe ik met social media structureel echte klanten kan creëren.
Yvonne hartstikke bedankt!

Roos van der Hoeven, Mifit Coaching

Marketing was tot een paar weken geleden een groot mysterie voor mij. Ik investeerde tegelijkertijd heel veel geld in Facebook advertenties en hoopte dat er dan wat uit zou ontstaan. Dat lukte wel, maar ik had ook het idee dat er veel meer uit te halen viel.

Na contact met Yvonne van MarketingWerkt besefte ik dat ik de marketing voor mijn bedrijf niet meer als hobbyist kon benaderen. Vanuit daar heb ik besloten om te gaan samenwerken met Yvonne. Het is heel prettig om samen te werken met een professional en alles rondom marketing is een stuk duidelijker geworden en belangrijker: we genereren 12 keer zoveel leads.

Denise de Haan, DHPT
BEKIJK MEER WERK

Download brochure

Laat je telefoonnummer achter voor een eenmalig gesprek.Ready to Talk?

ONTDEK WAT ONZE METHODE VOOR JE KAN DOEN

Neem contact op