Het Bredase Online Marketingbureau GetBright in nieuwe handen.

Per 12 juni 2019 zijn de activiteiten van GetBright overgenomen. GetBright heeft op het moment van overname één vestiging in Breda met 7 werknemers. GetBright blijft in Bredase handen. Het Online Marketingbureau MarketingWerkt uit Breda, dat sinds 2012 wordt gerund door Yvonne van der Put, zal GetBright voortzetten.

Bekend gezicht

De naam GetBright blijft bestaan vanwege de grote bekendheid van het bureau. De werkzaamheden van MarketingWerkt en GetBright vertonen grote gelijkenissen. Waar mogelijk zal de bestaande strategie van GetBright met het huidige personeel worden voortgezet en waar nodig zal de strategie verder worden verbeterd. De focus ligt de komende tijd op continuïteit en kwaliteit.

De leiding komt in handen van Yvonne van der Put en Leon Musters, in samenwerking met een uitgebreider team van professionals.

Contact opnemen kan via 076 879 5088 en info@getbright.nl.

MarketingWerkt

MarketingWerkt is sinds 2012 het bureau dat bedrijven doet groeien. We werken met bedrijven die zichtbaarder willen worden, als merk willen uitgroeien en willen groeien in omzet. We zorgen voor meer conversies, en meer online betrokkenheid. We werken veel met bedrijven in de zorg en fitness sector en zakelijke dienstverlening.

GetBright

GetBright is de partner voor profit en non-profit organisaties die willen groeien door middel van marketing. GetBright helpt organisaties om doelgroepen langs alle relevante kanalen te bereiken en te activeren. De focus ligt op strategie, paid advertising, social, websites, conversie optimalisatie en data. De focus ligt op de sectoren zorg, zakelijke dienstverlening en MKB, in de Randstad en Zuid-Nederland.