Het geheim van succes is in eerste instantie: er klaar voor zijn.

HENRY FORD

Kennis maken

Super oninteressant is marketing. Tenminste om alle informatie door te spitten en te komen tot een goede marketing strategie. De meeste ondernemers hebben daar helemaal geen tijd voor.

Dat begrijpen wij.

We gaan je niet lastig vallen met details.
We maken marketing inzichtelijk voor je. Zodat de volgende stap helder is.

  • Geen moeilijke termen maar duidelijkheid

  • Geen quick fix maar duurzaam

  • Duidelijke stappen voor een groeiende business

Hoe?

In een persoonlijk plan gaan we kijken naar jouw vraagstukken. "Zijn we voldoende zichtbaar? Halen we voldoende rendement? Laten we kansen liggen? Zetten we het duurzaam in?"

Een persoonlijk plan gaat niet in op de simpele stappen die voor de hand liggen, maar gaat er dieper op in, waardoor je duurzaam de juiste personen aantrekt. Kansen benut en een merk opbouwt.

Voor wie?
Voor MKB Bedrijven die willen ervaren of ze alle kansen benutten.

Gratis en vrijblijvend aan te vragen.

ONTVANG JOUW PERSOONLIJKE PLAN

Dit zeggen anderen

Marlot Wopereis

Dankzij Yvonne en haar deskundige advies, hands-on aanpak en enthousiasme heeft ze ons bedrijf, Ecare, binnen no-time op de kaart weten te zetten. Waar onze doelgroep ons voorheen slechts op goed geluk wist te vinden, krijgen we nu wekelijks via onze website, interessante contactaanvragen binnen. Wat we als zeer prettig ervaren in deze samenwerking is dat Yvonne professioneel is, verstand van zaken heeft, resultaat gedreven is, structuur biedt (waar wij nogal eens willen verzanden in de waan van de dag…) en ons af en toe een stevig duwtje in de rug geeft om plannen ook daadwerkelijk uit te voeren.

Marlot Wopereis, Ecare

Ik wilde met mijn bedrijf naar het volgende level. Daarbij wist ik dat marketing een belangrijke tool was die ik in moest gaan zetten. Alleen had ik geen idee hoe ik dit goed moest gaan neerzetten.

MarketingWerkt heeft een duidelijk stappenplan om meer van waarde te zijn voor mijn doelgroep en onbekenden tot klant te werven. Ze vertelde wat wel en niet werkt en hoe ik krachtige content neer kon zetten. Na het programma heeft ze me zeker niet losgelaten.  Ik weet nu hoe ik met social media structureel echte klanten kan creëren.
Yvonne hartstikke bedankt!

Roos van der Hoeven, Mifit Coaching

Marketing was tot een paar weken geleden een groot mysterie voor mij. Ik investeerde tegelijkertijd heel veel geld in Facebook advertenties en hoopte dat er dan wat uit zou ontstaan. Dat lukte wel, maar ik had ook het idee dat er veel meer uit te halen viel.

Na contact met Yvonne van MarketingWerkt besefte ik dat ik de marketing voor mijn bedrijf niet meer als hobbyist kon benaderen. Vanuit daar heb ik besloten om te gaan samenwerken met Yvonne. Het is heel prettig om samen te werken met een professional en alles rondom marketing is een stuk duidelijker geworden en belangrijker: we genereren 12 keer zoveel leads.

Denise de Haan, DHPT
BEKIJK MEER WERK

Ontvang een persoonlijk plan

Op basis van je online aanwezigheid bepalen we aan de hand van onze methode op welke vlakken het goed gaat en waar er nog winst valt te behalen. Er zal eenmalig telefonisch contact met je worden opgenomen.Ontdek waar de kansen liggen

ONTVANG EEN PERSOONLIJK PLAN