Loading...
OVER ONS 2018-11-22T12:19:37+00:00

MarketingWerkt

MarketingWerkt is een methode die voor elke onderneming succesvol ingezet kan worden.

MarketingWerkt voor iedereen? Absoluut niet.
MarketingWerkt werkt enkel en alleen met toegewijde ondernemers die weten wat ze aan het doen zijn, maar tegelijkertijd openstaan voor een grotere kijk in Business. MarketingWerkt werkt alleen met ondernemers omdat deze methode het beste resultaat oplevert in winstgevende en snel beslissende omgevingen.

Marketing is én blijft een enorm krachtige tool om je Business bij de mens te krijgen. En zoals het afstellen van een formule 1 wagen; alleen de band verwisselen doet nog niets. Daarom zet MarketingWerkt een complete online marketing structuur neer vanuit de praktijk bewezen beste methode.

De methode is uniek.
Het gaat niet om je product naar buiten te brengen, maar om een band opbouwen met de juiste mensen, met resultaat als gevolg. Groei van je bedrijf én merk is onvermijdelijk.

Het Team

MAAK KENNIS MET MARKETINGWERKT

Yvonne van der Put is de initatiefnemer van MarketingWerkt. Na vele jaren te hebben gewerkt als marketeer bij een Fortune 500 bedrijf en internationaal Online Marketing Bureau wilde ze een groter verschil maken in de levens van ondernemers.

Vanaf dat moment gooide ze haar leven om en tegenwoordig coacht en adviseert ze ondernemers uit heel Europa op het realiseren van krachtige resultaten met marketing. Yvonne’s aanpak is no – nonsense met een grote interesse in mensen.

Lisa ter Horst is Social Media specialist binnen MarketingWerkt. Ze weet alles van Social Media én is getraind in de MarketingWerkt methode. De gouden combinatie om de kansen van social media in te zetten voor krachtige bedrijven die écht groei willen realiseren. Van content, advertenties, afbeeldingen tot structuur weet ze uit te zetten exact aansluitend bij de passende tone of voice.

Een groeiende naam én direct resultaat.

Joris Hendrickx is onze Online Marketeer.
Met zijn achtergrond als online marketeer en web usability specialist gaat hij bij ons zijn kennis verdiepen en als een ‘geek’ de beste click rates behalen en resultaten verhogen.

Teun Elfring is onze website bouwer die de basis van onze strategie grondig aanpakt. Hij bouwt strakke conversie gerichte websites aansluitend op de gewenste look en feel van onze klanten. Hij is in staat mooi en functioneel met elkaar te combineren.

Ilona Bal is onze ontwerpster. Zij weet als geen ander de gewenste identiteit vorm te geven zodat het echt impact kan maken. Elke keer weer weet ze een stap hoger te gaan met de uitstraling van een bedrijf en een uniek ‘iets’ mee te geven wat je zo herkent.

Ready to Talk?

ONTDEK WAT ONZE METHODE VOOR JE KAN DOEN

Neem contact op