Project Description

DHPT

1-op-1 online marketing traject met DHPT

DHPT – High-end Performance studio in Amsterdam. Eigenaar Denise de Haan, 4x wereldkampioen Wakeboarden besloot na haar carrière als topsporter andere mensen te helpen bij het creëren van het resultaat dat ze voor ogen hebben. Zij, én haar team laten hun cliënten zien dat ze alles kunnen bereiken, mits ze het werk doen. En dat is niet altijd makkelijk.

Door hun ‘no nonsense’ coaching zorgen ze voor een sterk fundament voor blijvend resultaat waar je je hele leven profijt van hebt.

Traject

Het traject met DHPT is een volledig online marketing traject. DHTP investeerde veel geld in Facebook advertenties in de hoop dat er iets zou uitstaan. Dat gebeurde ook wel, maar ze liepen rond met het idee dat er meer uit te halen viel.

Het resultaat

Na contact met Yvonne van MarketingWerkt besefte ik dat ik de marketing voor mijn bedrijf niet meer als hobbyist kon benaderen.

Vanuit daar heb ik besloten om te gaan samenwerken met Yvonne. Het is heel prettig om samen te werken met een professional en alles rondom marketing is een stuk duidelijker geworden en belangrijker: we genereren 12 keer zoveel leads.

  • Denise de Haan
12x

MEER LEADS

GOEDE ORGANISCHE VINDBAARHEID + GROEIENDE SOCIAL MEDIA KANALEN + DUIDELIJKE INNER STANCE
Ga naar de website

Ready to Talk?

ONTDEK WAT ONZE METHODE VOOR JE KAN DOEN

Neem contact op