Project Description

Ecare

1-op-1 online marketing traject met Ecare

Ecare gelooft in een andere, eenvoudige manier van organiseren van de zorg, want dát is wat leidt tot kwaliteitsverbetering en een efficiëntere zorgverlening. We maken daarom ondersteunende software voor thuiszorg ter bevordering van fijn en soepel samenwerken. We noemen onze software Puur.

Traject

Het traject met Ecare is een volledig online marketing traject geweest. Ecare kwam met de volgende vraag: we hebben een vernieuwde website en huisstijl en het aantal aanvragen is niet gestegen. We willen meer bezoekers en aanvragen uit de website.

Het resultaat

Dankzij Yvonne en haar deskundige advies, hands-on aanpak en enthousiasme heeft ze ons bedrijf, Ecare, binnen no-time op de kaart weten te zetten. Waar onze doelgroep ons voorheen slechts op goed geluk wist te vinden, krijgen we nu wekelijks via onze website, interessante contactaanvragen binnen. Wat we als zeer prettig ervaren in deze samenwerking is dat Yvonne professioneel is, verstand van zaken heeft, resultaat gedreven is, structuur biedt (waar wij nogal eens willen verzanden in de waan van de dag…) en ons af en toe een stevig duwtje in de rug geeft om plannen ook daadwerkelijk uit te voeren.

  • Marlot Wopereis, Marketeer Ecare
300%

MEER LEADS

GOEDE ORGANISCHE VINDBAARHEID + GROEIENDE SOCIAL MEDIA KANALEN + DUIDELIJKE INNER STANCE
Ga naar de website

Ready to Talk?

ONTDEK WAT ONZE METHODE VOOR JE KAN DOEN

Neem contact op