Het geheim van succes is in eerste instantie: er klaar voor zijn.

HENRY FORD

Social media

MarketingWerkt gelooft in een methode. Het gaat om een structuur opzetten die resultaat oplevert.
Een belangrijk onderdeel van een werkende structuur is Social Media. Binnen je bedrijf is zoveel kennis over het bedrijf, product en branche. Daarom geloven wij dat je binnen het bedrijf social media heel goed zelf kan inzetten. Maar om echt impact te maken is een training hierin belangrijk.

Wat houdt het in?

  • In één training inzicht in de winnende strategie voor social media

  • Kennismaken met een krachtige Inner Stance

  • Alle tools voor groeiende social media kanalen

Voor wie?

Voor de ondernemer die echt wel weet wat social media inhoudt, maar het gevoel heeft dat er méér in zit. De ondernemer die al resultaat heeft maar het naar het volgende level wil tillen. 

Wat? Training in Instagram, Facebook en/of Linkedin

Duur: 4 uur
Kosten: € 275 p.p.
Waar? Op locatie of in Breda.

 

MELD JE AAN

Dit zeggen anderen

Marlot Wopereis

Dankzij Yvonne en haar deskundige advies, hands-on aanpak en enthousiasme heeft ze ons bedrijf, Ecare, binnen no-time op de kaart weten te zetten. Waar onze doelgroep ons voorheen slechts op goed geluk wist te vinden, krijgen we nu wekelijks via onze website, interessante contactaanvragen binnen. Wat we als zeer prettig ervaren in deze samenwerking is dat Yvonne professioneel is, verstand van zaken heeft, resultaat gedreven is, structuur biedt (waar wij nogal eens willen verzanden in de waan van de dag…) en ons af en toe een stevig duwtje in de rug geeft om plannen ook daadwerkelijk uit te voeren.

Marlot Wopereis, Ecare

Ik wilde met mijn bedrijf naar het volgende level. Daarbij wist ik dat marketing een belangrijke tool was die ik in moest gaan zetten. Alleen had ik geen idee hoe ik dit goed moest gaan neerzetten.

MarketingWerkt heeft een duidelijk stappenplan om meer van waarde te zijn voor mijn doelgroep en onbekenden tot klant te werven. Ze vertelde wat wel en niet werkt en hoe ik krachtige content neer kon zetten. Na het programma heeft ze me zeker niet losgelaten.  Ik weet nu hoe ik met social media structureel echte klanten kan creëren.
Yvonne hartstikke bedankt!

Roos van der Hoeven, Mifit Coaching

Marketing was tot een paar weken geleden een groot mysterie voor mij. Ik investeerde tegelijkertijd heel veel geld in Facebook advertenties en hoopte dat er dan wat uit zou ontstaan. Dat lukte wel, maar ik had ook het idee dat er veel meer uit te halen viel.

Na contact met Yvonne van MarketingWerkt besefte ik dat ik de marketing voor mijn bedrijf niet meer als hobbyist kon benaderen. Vanuit daar heb ik besloten om te gaan samenwerken met Yvonne. Het is heel prettig om samen te werken met een professional en alles rondom marketing is een stuk duidelijker geworden en belangrijker: we genereren 12 keer zoveel leads.

Denise de Haan, DHPT
BEKIJK MEER WERK

Download brochure en ontdek al onze trajecten.

Laat je telefoonnummer achter voor een eenmalig gesprek.Maak impact.

ZET SOCIAL MEDIA MET IMPACT IN

MELD JE AAN VOOR EEN TRAINING