Loading...
Training 2018-12-06T14:31:49+00:00

Het geheim van succes is in eerste instantie: er klaar voor zijn.

HENRY FORD

Kennissessie

Super oninteressant is marketing. Tenminste om alle informatie door te spitten en te komen tot een goede marketing strategie. De meeste ondernemers hebben daar helemaal geen tijd voor.

Dat begrijpen wij.

We gaan je niet lastig vallen met details.
We maken marketing inzichtelijk voor je. Zodat de volgende stap helder is.

  • Geen moeilijke termen maar duidelijkheid

  • Geen quick fix maar duurzaam

  • Duidelijke stappen voor een groeiende business

Hoe?

De vraag die niet één keer opspeelt, maar goed is om zo nu en dan onder de loep te nemen: “hoe kom ik bij de juiste personen, zowel klanten als werknemers?” Deze sessie gaat niet in op de simpele stappen die voor de hand liggen, maar gaat er dieper op in, waardoor je duurzaam de juiste personen aantrekt.

Voor wie?
Voor ondernemers die al een goedlopend bedrijf hebben, én tegelijkertijd zien dat er méér in zit.

Een training is gratis en online of op locatie te boeken. Per maand zijn er slechts drie plaatsen.

BOEK EEN KENNISSESSIE

Dit zeggen anderen

Marlot Wopereis

Dankzij Yvonne en haar deskundige advies, hands-on aanpak en enthousiasme heeft ze ons bedrijf, Ecare, binnen no-time op de kaart weten te zetten. Waar onze doelgroep ons voorheen slechts op goed geluk wist te vinden, krijgen we nu wekelijks via onze website, interessante contactaanvragen binnen. Wat we als zeer prettig ervaren in deze samenwerking is dat Yvonne professioneel is, verstand van zaken heeft, resultaat gedreven is, structuur biedt (waar wij nogal eens willen verzanden in de waan van de dag…) en ons af en toe een stevig duwtje in de rug geeft om plannen ook daadwerkelijk uit te voeren.

Marlot Wopereis, Ecare

Ik wilde met mijn bedrijf naar het volgende level. Daarbij wist ik dat marketing een belangrijke tool was die ik in moest gaan zetten. Alleen had ik geen idee hoe ik dit goed moest gaan neerzetten.

MarketingWerkt heeft een duidelijk stappenplan om meer van waarde te zijn voor mijn doelgroep en onbekenden tot klant te werven. Ze vertelde wat wel en niet werkt en hoe ik krachtige content neer kon zetten. Na het programma heeft ze me zeker niet losgelaten.  Ik weet nu hoe ik met social media structureel echte klanten kan creëren.
Yvonne hartstikke bedankt!

Roos van der Hoeven, Mifit Coaching

Marketing was tot een paar weken geleden een groot mysterie voor mij. Ik investeerde tegelijkertijd heel veel geld in Facebook advertenties en hoopte dat er dan wat uit zou ontstaan. Dat lukte wel, maar ik had ook het idee dat er veel meer uit te halen viel.

Na contact met Yvonne van MarketingWerkt besefte ik dat ik de marketing voor mijn bedrijf niet meer als hobbyist kon benaderen. Vanuit daar heb ik besloten om te gaan samenwerken met Yvonne. Het is heel prettig om samen te werken met een professional en alles rondom marketing is een stuk duidelijker geworden en belangrijker: we genereren 12 keer zoveel leads.

Denise de Haan, DHPT
BEKIJK MEER WERK

Download onze brochure. En ontdek al onze trajecten.

Laat je telefoonnummer achter voor een eenmalig gesprek.Ben jij erbij?

BOEK EEN KENNISSESSIE

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout